Stephanie Barnes, Flexibility | Bergen op Zoom e.o.

“Ik wil niet alleen er zijn op het moment dat er een vacature is. Ik wil ook kennis kunnen delen over bijvoorbeeld: hoe maken ze zelf nou een vacature op? Wat doen ze daar zelf aan?”

Voor Stephanie is het partnerschap en de samenwerking met haar opdrachtgevers erg belangrijk. Die inzet wordt dan ook vaak erkent en beloond door haar opdrachtgevers. Zo krijgt ze vaak te horen dat ze verder denkt dan een ander uitzendbureau. Toch zijn het niet zo zeer deze woorden waar de jonge onderneemster voornamelijk trots op is, maar des te meer de daden. “Een mooi voorbeeld is dat een huidige klant mij nu vaak voorstelt bij anderen, omdat ik goed werk heb geleverd. Daardoor kom ik nu ook in contact met steeds meer en steeds grotere opdrachtgevers. Dat is gewoon al zo’n mooi compliment! Op het moment dat je dan een offerte ondertekent terugkrijgt en je een jaar lang de vacatures mag gaan vervullen van een nieuwe opdrachtgever... Ja, weet je? Dát is waar ik trots op ben.” Dit toont volgens Stephanie namelijk dat haar betrokkenheid door haar opdrachtgevers wordt opgemerkt en gewaardeerd. “En ook wel het stukje vertrouwen dat ik graag met ze meegeef: dat ik er ook voor ze ben buiten de ‘match om’.”

Benieuwd naar het volledige verhaal waarin Stephanie haar ondernemersverhaal openhartig deelt? Lees haar verhaal hier.

Stephanie Barnes, Flexibility | Bergen op Zoom e.o.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.