Jolanda Bordewijk, Flexibility | Breda Zuid-Oost

“Zelfs al denk je ‘ik heb de perfecte match’, het is nooit een gelopen race!”

 Toch geeft ze ook aan: “Het is natuurlijk ook een vak met teleurstellingen, de opdrachtgever of kandidaat kan altijd terugkomen op de gemaakte keuze.” Ook hier komt Jolanda’s empathische instelling naar boven, wanneer zij zegt: “Ik wil mensen altijd hun eigen keuze laten volgen. Ik ben niet iemand die te pusherig is, dat doe ik niet. Ik vind dat mensen daar een echt een open en vrije keuze in hebben.” Natuurlijk is het deze instelling die haar al zo ver heeft gebracht en waar op de lange termijn nog steeds de vruchten van worden geplukt.

Wanneer we haar tot slot vragen of ze met de kennis van vandaag bepaalde situaties anders had aangepakt, denkt Jolanda hier lang over na. Ze kijkt terug naar de tijd toen ze begon in de uitzendbranche, 35 jaar geleden: “Ik voel dat ik nu een meer volwassener gesprekspartner ben voor opdrachtgevers en kandidaten. Met de mensenkennis die ik vandaag de dag heb, vertrouw ik erop goede kandidaten te kunnen selecteren. In het begin vond ik dat allemaal heel eng en hierin ben ik enorm gegroeid.”

Benieuwd naar het volledige verhaal waarin Jolanda haar ondernemersverhaal openhartig deelt? Lees haar verhaal hier.

Jolanda Bordewijk, Flexibility | Breda Zuid-Oost

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.