Labels Flexibility Groep

De Flexibility Groep bestaat uit acht verschillende labels, waarbij ieder uitzendlabel gespecialiseerd is in een eigen branche. Hoewel wij tijdens de kennismaking je graag van passend advies voorzien, is jouw voorkeur voor een bepaalde sector, een doelgroep of een opleidingsniveau waarvoor je wilt gaan bemiddelen natuurlijk leidend. Iedere branche heeft zo zijn voordelen en de ideale match is afhankelijk van jouw persoonlijke achtergrond en interesses. Zo kan je ervaring in een bepaalde nichebranche bijvoorbeeld een groot voordeel zijn; hoe kleiner de niche, hoe groter het bereik en de impact kan zijn. Heb jij een groot netwerk in een sector waarin wij nog niet goed vertegenwoordigd zijn? Dan gaan we hier graag met over in gesprek. Lees hieronder meer over onze labels. 

HetUitzendBureau.nl bemiddelt vakkundig personeel tot mbo-niveau. Zoals de naam al doet vermoeden, bieden we middels dit label werk voor iedereen die graag de handen uit de mouwen wil steken. De vakgebieden van dit label bevinden zich dan ook veelal in onder andere de logistiek, productie en techniek. HetUitzendBureau.nl is een vaste partner voor veel flexibele en vaste banen. Voor meer informatie over het label HetUitzendBureau.nl bekijk hier de website.

Flexibility Office (Flexibility.nl) richt zich op de bemiddeling van office gerelateerde banen vanaf mbo-tot WO-niveau. De meest voorkomende vakgebieden waarvoor dit label met name actief werft zijn bijvoorbeeld de financiële-, technische- en de commerciële sector. Op de website van Flexibility worden de andere vakgebieden weergegeven. Meer informatie over het label Flexibility Office vind je op onze website hier.

De vestigingen van ons label Technify richten zich op de banenmarkt in de technische sector. Ook Technify is actief door grote delen van Nederland, maar er zijn nog een aantal postcodegebieden vrij. Heb jij een netwerk in de techniek? Wellicht past het label Technify dan bij jou! Voor meer informatie over het label Technify bekijk hier de website.

Flexibility Multilangual is een van de jongste merken binnen de Flexibility Groep. Met dit label bemiddelen we professionals die op zoek zijn naar een baan waarbij hun talenkennis optimaal wordt benut. Voor meer informatie over het label Flexibility Multilangual bekijk hier de website. 

 

Plan een gratis kennismaking in

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.