Kennismaking

Kennismaking

Het starten van een eigen onderneming is een belangrijke beslissing die je weloverwogen wilt maken. We bieden je daarom graag zoveel mogelijk informatie, bijvoorbeeld middels de informatieve whitepaper; ‘Zo start je een eigen uitzendbureau’. Toch kun je alle kwalitatieve informatie op een rijtje hebben, maar blijft de keuze voor het ondernemerschap een persoonlijke die je (begrijpelijkerwijs) ook op basis van vertrouwen wilt maken. Bij Flexibility Groep staat persoonlijke binding voorop. Bij Flexibility Groep staat persoonlijke binding voorop. Een uitgebreide kennismakingsgesprek is wat ons betreft dan ook een goede eerste stap in de juiste richting.

De eerste kennismaking

We leren onze (potentiële) ondernemers graag beter kennen door middel van een kort gesprekje! Je kunt per e-mail of telefonisch een eerste kennismaking met onze collega Menno inplannen, of een terugbelverzoek achterlaten. Tijdens een kort kennismakingsgesprekje van zo'n 15 tot 20 minuten, komen we graag meer over jou te weten en beantwoorden we graag al je vragen. We bespreken o.a. je werkervaring in en/of affiniteit met de uitzendbranche, maar zijn met name nieuwsgierig naar jou, je ondernemersambitie en je interesse voor de Flexibility Groep. 

Ben je bijvoorbeeld bereid om direct het ondernemerschap op fulltime basis aan te gaan? In welke (niche) branche zou je willen starten? Heb je rekening gehouden met het verruilen van je vaste, maandelijkse salaris voor je eigen gegenereerde omzet? En welke verwachtingen heb je zelf over het tijdsbestek van je eerste omzet? Door dit gesprek aan te gaan leren we graag meer over jouw ondernemersplannen. Ook als je businessplan nog niet volledig uitgestippeld is, maar je ervan overtuigd bent dat zelfstandig ondernemen in de uitzendbranche bij jou past, gaan we graag het gesprek aan.  

Zo kan Menno je meer vertellen over onze (franchise)constructie en geeft hij o.a. antwoord op veelgestelde vragen m.b.t. de afweging franchise vs. payroll, de franchisefee en de diensten waarmee we jouw ondernemersleven makkelijker maken. 

Al het moois begint met een goed gesprek.

Na wederzijds enthousiasme over de eerste kennismaking, nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Dat doen we natuurlijk het liefst face-to-face tijdens bijvoorbeeld een lunch op locatie in jouw regio of onder het genot van een goede kop koffie bij ons op het servicekantoor in Breda. Tijdens dit openhartige gesprek gaan we graag dieper in op jouw business plan en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vraagstukken zoals;  

 

  • Hoe zie jij het starten van je eigen uitzendonderneming voor je?  
  • Waarin heb je extra ondersteuning nodig en hoe zorgen we ervoor dat we jouw vestiging met een vliegende start op de kaart zetten?  
  • In welke branche ligt jouw netwerk en in welk postcodegebied ga je ondernemen?  
  • Welke doelen wil je voor jezelf formuleren en welke afspraken maken we onderling? 

 

Daarnaast biedt een bezoekje aan ons servicekantoor in Breda je ook de mogelijkheid om kennis te maken met het serviceteam op iedere afdeling. Doe een rondje langs office support, marketing, service en de financiële afdeling en ervaar zelf op welke concrete manier(en) wij onze franchisenemers iedere dag ondersteunen!

Plan een gratis kennismaking in

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.